Glasvezel in Hedikhuizen

Glasvezel is de meest actuele techniek die naar verwachting de komende 100 jaar voldoet aan de eisen en wensen van de toekomstige huishoudens. Glasvezel biedt veel meer bandbreedte en mogelijkheden in de toekomst dan de huidige koperleidingen of coaxleidingen.
Er is in 2016 een project van start gegaan waarmee glasvezel tbv televisie, telefoon en internet wordt aangelegd in de regio. Aanvankelijk was dit glasvezel alleen bedoeld voor het 'buitengebied' maar nu is het ook mogelijk om glasvezel te laten aansluiten in de kern Hedikhuizen. Deze glasvezel aansluitingen worden NIET standaard bij ieder huis aangelegd. Wil je in aanmerking komen voor een aansluiting bij jouw huis dan dien je je aan te melden en lid te worden van de coöperatie die hiervoor is opgericht.

Hieronder wat informatie:
Presentatie 23 maart Buurt bestuur
Presentatie 23 maart Jo van de Pas
Het graven gaat beginnen

Op zaterdag 14 januari 2017 is de schop de grond in gegaan en is een officiele start gemaakt met de graafwerkzaamheden. Tevens zijn op die dag de providers en hun pakketten gepresenteerd. Hieronder een overzicht van de diensten die ze gaan aanbieden met de daarbij behorende tarieven. Deze tarieven zijn uitsluitend voor de pakketten en dus niet voor de kosten van het netwerk.

Pakketten Netrebel
Pakketten Trined
Pakketten Fiber
Pakketten Stipte

Laatste nieuws: Wanneer gaan we bij u graven?

Voor de meest actuele informatie of aanmelding kun je terecht op http://www.midden-brabantglas.nl. De kosten voor de aanmelding staan vermeld op de website. 
Contactpersonen voor dit onderwerp zijn: Hans Boelen of Eugene Kuis